Carla Schalkwijk


Carla Schalkwijk Maha Kundalini Tantra

Door het volgen van lessen Universeel Bewustzijn kwam ik voor het eerst in aanraking met Maha Kundalini Tantra. Staand, te midden van een groep mannen en vrouwen in een mandala-achtige formatie, voelde ik me voor het eerst, bewust deel van het geheel. We synchroniseerden onze ademhaling, ademden in en uit als één wezen. Geven en ontvangen vloeiden samen in één stroom van energie. Ik kon iedereen in de cirkel voelen zoals ik mezelf voelde, er was geen verschil. Mijn bewustzijn breidde zich uit.

 

Een diep gevoel van liefde stroomde door me heen, liefde voor mezelf, liefde voor anderen, liefde voor het leven. Ik voelde me opgetild en gedragen door deze stroom. Ik werd de stroom, werd pure liefde, ik wist niet meer waar ik begon of ophield. Tijd en ruimte leken  niet meer te bestaan. Ik voelde me compleet. De illusie van het hebben van een lichaam verdween. 'Ik' hield op te bestaan.

 

Vanaf het eerste moment voelde deze ervaring als 'thuiskomen'. Ik nam een diepe stilte waar, een diepe vreugde in mijn hart zwol aan, voelde me vol energie en aangenaam leeg tegelijkertijd. Alle ideeën, oordelen en verwachtingen over mezelf en de rest van de wereld bestonden (tijdelijk ;) niet meer. Er was voor even geen ik en jij meer, er bestond alleen maar WIJ.

 

Ik voelde me diep geraakt door deze ervaring, dit stukje eenheidsbewustzijn. Deze ervaring heeft zich diep in me genesteld en heeft me niet meer losgelaten. Het vroeg om een verdieping, een uitbreiding. Ik wilde dit leren, vergroten en doorgeven. Want het is zo mooi. Ik wens dit voor iedereen.

 

Het beoefenen van Maha kundalini tantra helpt me om mijn aandacht terug te leiden naar binnen. Om de energetische capaciteit van mijn lichaam te vergroten, mijn seksuele energie te transformeren tot hartenergie en door tot bewustzijn. Het manifesteert zich als een 'way of life' en is voelbaar in zoveel verschillende gebieden. Het daagt me uit, en moedigt me aan om mijn leven te leven vanuit mijn hart. Om in dialoog te gaan met deze innerlijke leraar en meer en meer leeg te worden, om terug te kunnen keren naar de Bron. Om me te ontkoppelen van mijn opvoeding, van aangeleerde en opgelegde normen en waarden, sociale structuren, ideeën, meningen en overtuigingen. Om ze los te laten, te vergeven, te kiezen voor liefde i.p.v angst en volledig gebruik te maken van mijn Vrije wil om te kiezen.

 

Maha Kundalini Tantra heeft mij al zoveel laten zien en ervaren en dat doet dat nog steeds, iedere dag weer.

Alles is een les en iedereen is een leraar.

Liefde Boven Alles

 

Ik voel me dankbaar om deze bijzondere vorm van Tantra met jullie te mogen delen, de Tantra van Eenheid.

 

opleidingen & specialisaties


Opleidingen:

  • Docenten Opleiding Maha Kundalini Tantra 2014-2016
  • Docenten Opleiding (verdieping) Maha Kundalini Tantra 2018-2019
  • Leraren Specialisatie 'Kundalini & Seksualiteit' 2018 - 2019
  • Verdiepende jaartraining voor Maha Kundalini Tantra docenten 2019

(Bij)scholing / Training:

  • Opleiding Universeel Bewustzijn door Daniel Yuno, 10 weekenden per jaar van 2008 t/m 2016.
  • 5 Daagse koppel-retraite seks & Maha Kundalini Tantra
  • 3 luik: De tantrische reflexogene orgasmes van vrouwen en mannen
  • 5 Daagse retraite 'Kundalini & Seksualiteit '
  • A course in Miracles 2021 tot heden.

Als gediplomeerd Maha Kundalini Tantra docent ben ik aan gesloten bij de beroepsvereniging IMKTTA

(International Maha Kundalini Tantra Teachers Association)

 Beroepscode voor Maha Kundalini Tantra docenten


 

Voor meer informatie over de inhoud van de opleiding Universeel Bewustzijn verwijs ik graag naar het boek van Jon Peniel.:

Over Onzelfzuchtige liefde, Ware leraren, Universele Wetten, Programmering, Relaties, Oude spirituele lessen van de Kinderen van de Wet van één. Een aanrader voor een ieder die zijn leven wil transformeren naar gevend, aangemoedigd en gedragen door de wetten van het Universum en voor allen die verandering willen brengen in hun Bewustzijn.

 

"De kinderen van de wet van één & de verloren lessen van Atlantis"