Carla Schalkwijk


Carla Schalkwijk Maha Kundalini Tantra

Door het volgen van lessen Universeel Bewustzijn kwam ik voor het eerst in aanraking met Maha Kundalini Tantra. Staand, te midden van een groep mannen en vrouwen in een mandala ogende, formatie waarbij iedereen direct of indirect lichaamscontact maakt, voelde ik me onderdeel van het geheel. We synchroniseerden onze ademhaling en ademden in en uit als één wezen. Ik voelde stromingen van energie door mijn lichaam gaan en wist niet meer waar ik begon of ophield. De illusie van het hebben van een lichaam verdween. 'Ik' hield op te bestaan.

 

Vanaf het eerste moment voelde de ervaring als 'thuiskomen'. Ik nam een diepe stilte waar, voelde me vol energie en aangenaam leeg tegelijkertijd. Alle ideeën, oordelen en verwachtingen over mezelf en de rest van de wereld bestonden (tijdelijk ;) niet meer. Er was voor even geen ik en jij meer, er bestond alleen maar WIJ. Ik voelde me diep geraakt door deze ervaring, dit stukje eenheidsbewustzijn.

Deze ervaring heeft zich diep in me genesteld en heeft me niet meer losgelaten. Het vroeg om een verdieping, een uitbreiding. Ik wilde dit leren en doorgeven. Want het is zo mooi. Ik wens dit voor iedereen.

 

Het beoefenen van Maha kundalini tantra helpt me om mijn aandacht terug te leiden naar binnen. Om de energetische capaciteit van mijn lichaam te vergroten, mijn seksuele energie volledig te ontwaken en deze te transformeren tot liefdes energie. De energie van het hart.

Het manifesteert zich als een 'way of life', de transformatie van consumeren naar dienen. Maha Kundalini Tantra heeft mij zoveel gebracht en dat doet het nog steeds iedere dag weer. Ik voel me dankbaar om Maha Kundalini Tantra met jullie te mogen delen.

 

Opleiding:

  • Docenten Opleiding Maha Kundalini Tantra 2014-2016
  • Docenten Opleiding (verdieping) Maha Kundalini Tantra 2018-2020
  • Leraren Specialisatie 'Kundalini & Seksualiteit' 2018 - 2019
  • Verdiepende jaartraining voor Maha Kundalini Tantra docenten 2019

(Bij)scholing / training:

  • Opleiding Universeel Bewustzijn door Daniel Yuno 2008-2016
  • 5 Daagse koppel-retraite seks & Maha Kundalini Tantra
  • De tantrische reflexogene orgasmes van vrouwen en mannen

Als gediplomeerd Maha Kundalini Tantra docent ben ik aan gesloten bij de beroepsvereniging IMKTTA (International Maha Kundalini Tantra Teachers Association)

 

Voor meer informatie over Universeel Bewustzijn verwijs ik graag naar het boek van Jon Peniel.:

"De kinderen van de wet van één & de verloren lessen van Atlantis"