ervaringen van deelnemers


"Het is goed, denk ik, om je te laten weten dat dit zo prachtig voelt.

Ineke zegt dat ze nachten lang een betere slaap heeft gehad.

Ik voelde me de dagen erna anders, beter.

Ik zoek nog een meer specifieke omschrijving"

 

André en Ineke na het volgen van een proefles voor Maha Kundalini Tantra Jaartraining


“Wat een mooi geschenk om Carla te mogen ontmoeten en mee te doen aan deze Maha Kundalini Tantra lessen. Ze brengen mij weer bij mijzelf, mijn lijf gaat steeds meer voelen en beter bewegen. Ik beleef deze lessen als een voeding voor lichaam, geest en ziel. Ze laten mij éénheid ervaren met anderen en mijzelf. Ze doen mij inzien dat er nog steeds zoveel meer is. Carla is een geweldige begeleidster in dit proces. Een prachtig cadeau voor mijzelf!“

 

Irene M. 61 jr.

 


Bij Carla in een vertrouwde veilige omgeving een tiental lessen gevolgd. Dit na eerst een gastles te hebben gedaan. Dit geeft een goed beeld en zou dit zeker aanraden als je nog twijfelt. Ik heb eens ergens anders een tantramassage gehad wat erg fijn en liefdevol was en wellicht aansluit op t plaatje wat veel mensen bij tantra hebben. De lessen die je bij Carla volgt zijn wezenlijk anders / meer toegankelijk en de gemene deler is oordeelloos en liefdevol zijn!

 

Als iemand die nuchter is en veel in mijn hoofd zit en ook nog eens graag de controle heeft blijk ik het toch heerlijk te vinden om gewoon te doen (zonder te weten waarom) en te voelen. Geen zweverigheid en na elke les merk ik dat er meer rust is in mijn hoofd. Heerlijk!

Ook krijgt de rugwervel veel aandacht met oefeningen en komt hier na jaren weer meer beweging in. (Veel sporten hielp me hierin niet)

 

Wilco, Harlingen


"Als je tantra wilt leren kennen, zoek dan niet verder. Carla weet waar ze het over heeft en geeft op een prettige, directe en integere manier les. Je voelt je snel op je gemak. Aanrader! Het is wonderbaarlijk te ervaren wat tantra kan brengen. Dankjewel Carla voor de mooie lessen.”

 

Jurgen

 


“Ik was zoekende naar een korte cursus over tantra. Ik had al wel wat gelezen over tantra maar kreeg er hele verschillende meningen en visies over. Op FB zag ik een open les van maha kundalini tantra. Daar ben ik naar toe gegaan met de insteek om iets meer te weten te komen over tantra.

 

Helaas. Geen antwoord op mijn vraag. Maar wat een prachtige ervaring. Wat een rust in de ruimte. Wat een lief mens. Ik kreeg geen antwoord maar werd enorm nieuwsgierig en verbaasd en wat zou deze vorm van tantra voor mij persoonlijk kunnen doen? Dus ik besloot de jaartraining te volgen. En….het is geweldig!!! Iedere week kijk ik er naar uit. Het is een moment van tot rust komen en heeeel veel leren over de energie in mijn lichaam.

 

Ik had nooit gedacht dat IK iets van energie zou kunnen voelen, maar het is gelukt!!! Niet dat dat een doel op zich was maar het is wel heel fijn om te ervaren dat je zelf door ademhaling en visualisatie oefeningen de energie stroom kunt voelen en ook sturen. Het is niet zweverig maar heel PUUR. Inmiddels heb ik wel ontdekt wat voor mij tantra is. Ik ben erg blij dat ik deze cursus kan volgen en naast de super begeleiding van Carla ook hele lieve mede cursisten heb ontmoet.”

 

A.R.