maha kundalini tantra jaartraining 2019-2020


maha kundalini tantra, oneness tantra, tantra, awareness

Ben je op zoek naar intensieve, verdiepende Maha Kundalini Tantra training?

Voel jij de behoefte om Tantra te integreren in je leven, om je bewustzijn te vergroten, om jouw kundalini energie te voelen en te ontwaken? In september 2019 start voor het eerst de Maha Kundalini Tantra Jaartraining in Groningen met een duur van 21 weken.

 

In de lessen leer en ervaar je op een didactische manier hoe je energie kunt produceren, opslaan en manipuleren. De lessen worden gegeven volgens de opbouw van het chakra model met als doel de batterij, het fysieke lichaam, zich voor te bereiden en geschikt te maken voor de enorme hoeveelheid energie die vrijkomt en stroomt door het menselijke lichaam tijdens een Kundalini-ontwaking.

 

Maha kundalini Tantra maakt gebruik van seksuele energie, jouw levensenergie. Je leert hoe je deze krachtige energie ontwaakt, manipuleert en transformeert. Wist je dat je Kundalini energie kan gebruiken voor allerlei manifestaties in je dagelijks leven? Het kan zich manifesteren in de vorm van creativiteit, concentratie, doelgerichtheid, geven, sensualiteit, het vergroten van harmonie op fysiek, emotioneel en mentaal gebied.De mogelijkheden zijn oneindig. Je zal technieken leren die je op een bewuste manier energie laat voelen en ervaren.

We besteden veel aandacht aan het versoepelen van de wervelkolom.

 

Je leert om met volledige aandacht aan te raken en aangeraakt te worden, zonder doel, vrij van verwachting en prestatie. Hoe je chakra's lokaliseert en activeert. Hoe je energie effectief uit kan wisselen met één of meerdere partners
Hoe je met behulp van ademhaling, concentratie en visualisatie energie kan manipuleren en verplaatsen naar ieder gewenst deel in jouw lichaam. Hoe je jouw lichaam verschoont, zuivert en harmoniseert. Bewustwording van onbewuste, automatische energetische patronen op fysiek, emotioneel en mentaal gebied.

Maha Kundalini Tantra  zoals onderwezen door DaniëL Yuno, is een krachtige, praktische en efficiënte vorm van Tantra. Het heeft tot doel de latente kracht van de Kundalini in het menselijk lichaam volledig te ontwaken en universeel bewustzijn te bereiken.

Het is een zeer effectieve, dynamische en snel werkende vorm van Tantra die voor iedereen toegankelijk is. Iedereen kan Maha Kundalini Tantra™ beoefenen ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of gewicht. Het uitgangspunt van Maha Kundalini Tantra is het feit dat het menselijke lichaam elektrische energie produceert.

 

Het lichaam kan:

 • energie produceren
 • energie vasthouden
 • energie verspreiden
 • energie samentrekken
 • energie opladen
 • energie ontladen
 • energie transformeren naar verschillende soorten van energie (bijvoorbeeld seksuele energie, gematerialiseerde energie, mentale energie etc.)

 Alle MKT-technieken worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van 2 doelen:

 1. De batterij, het fysieke lichaam, zich voor te bereiden en geschikt te maken voor de enorme hoeveelheid energie die vrijkomt en stroomt door het menselijke lichaam tijdens een Kundalini-ontwaking en Kundalini-stijging.
 2. Het bereiken van Universeel bewustzijn.

In de lessen leer en ervaar je op een didactische manier hoe je de kundalini energie kunt ontwaken en haar kunt laten stijgen langs de ruggengraat. Door de stijging van kundalini energie zal  je (zelf)bewustzijn vergroten. Gevoelens van eenheid en harmonie komen tot ontwikkeling terwijl mentale energie, stress en disharmonie verminderen.

inhoud van de lessen


De lessen worden gegeven volgens de opbouw van het chakra model.
 • Lokaliseren en activeren van chakra's.
 • Maha Kundalini Tantra groepsformaties
 • Kāmamudrā (tantrische oefeningen met een fysieke partner)
 • Synchronisatie technieken
 • Pranayama (ademhalingstechnieken)
 • Kundalini-meditatie, visualisatie en concentratie.

Voor wie:

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Gezond d.w.z. zonder fysiek en/of mentaal aandoeningen
 • Enige ervaring met yoga is gewenst.

Let op: Sommige van de MKT-oefeningen die je zult leren worden gekleed uitgevoerd, andere oefeningen vragen van je om ontkleed te worden gedaan. Het naakt uitvoeren van bepaalde oefeningen is van belang omdat dit de intensiteit en effectiviteit van de oefening vele malen versterkt waardoor deze krachtiger wordt ervaren. Uit ervaring blijkt dat veel van onze deelnemers uit eigen initiatief kiezen de oefeningen ontkleed uit te voeren.

Natuurlijk ben je vrij om te kiezen wat voor jou op dat moment juist voelt.

Waar, wanneer & kosten


Wanneer: Dinsdagavond van 19.00 - 21.30 uur

Start: september

Duur:  21 weken.

Kosten: €840,-

Locatie: Studio 5, Stichting Edanz, Groningen

 

Betaling in termijnen is mogelijk

De betaling wordt voldaan aan het begin van het lesjaar of aan het begin van elke overeen gekomen termijn.

 

De Algemene Voorwaarden kan je hier bekijken.

 

Lesdata


2019:

September: 10, 24

Oktober: 1, 15

November: 5, 19

December: 3, 17

 

2020:

Januari: 14, 28

Februari: 11, 25

Maart: 3, 17, 31

April: 7, 21

Mei: 12, 26

Juni: 9, 23

voorbereiding & Wat mee te nemen naar de les?


 • Draag gemakkelijke, loszittende kleding waar je je goed in kan bewegen, wit of naturel van kleur en vervaardigd van natuurlijke materialen. ( katoen, wol, linnen etc).
 • De lessen worden beoefend zonder BH ( voor vrouwen).
 • Een kleed of deken om neer te leggen op de mat (ong. 2.00×1.20m).
 • Een kleed of meditatiedeken die je over je heen kunt leggen als je ligt of om je
  heen kunt slaan als je zit. (ong. 2.00×1.20m).
 • Een goed afsluitbare waterfles, we zullen veel water drinken.
 • Gebruik geen aftershave en/of parfum; alleen geurloze deodorant en vermijd alle verzorgingsproducten dien een (chemische) geur geven aan het lichaam. Elke toegevoegde geur aan het lichaam, behalve de eigen lichaamsgeur, is niet toegestaan tijdens de les.
 • Draag geen make-up, haarspray/-gel e.d. tijdens de les.
 • Draag bij aankomst kleding die vrij is van restjes parfum, aftershave, haren van huisdieren, rooklucht etc.